Pályázatok

Államilag támogatott pályázatok szerszámgégepekre

Tisztelt Partnerünk!

Amennyiben vállalkozása fejlesztéséhez az elkövetkező időszakban is szeretne pályázati forrásból segítséget kapni, érdemes már most megtenni a szükséges előkészületeket a pályázat legrövidebb határidőn belül történő beadása érdekében. Legyen egy lépéssel a versenytársai előtt!

PÁLYÁZATI LEHETŐSÉG

Megjelent a GINOP Plusz-1.4.3-24 "KKV Technológia Plusz Hitelprogram" elnevezésű pályázat kiírása, melynek keretében a KKV-k 0% hitelre tudnak pályázni. A minisztérium tájékoztatása szerint a előző pályázati időszakkal (2014-2020) ellentéten a az aktuális pályázati időszakban (2021-2027) vissza nem térítendő forrás tartalmazó pályázatok nem várhatók, a jövőbeli KKV-k fejlesztésére irányuló pályázatokat egyértelműen a kedvezményes hitelek fogják dominálni. A pályázatokat 2024.04.30-tól személyesen lehet leadni MFB Ponton Pluszokon. A döntéshozók gyors elbírálási folyamatot ígérnek. A rendelkezésre álló keretösszeg 155,54 Mrd Ft, mely az előrejelzések alapján gyorsan ki fog merülni.

  Legfontosabb információk a programot illetően:
 • A hitel fordítható gépbeszerzésre,
 • Igényelhető hitelösszeg nagysága 10 millió és 100 millió Forint között,
 • Kölcsönfelvevők köre: Mikro-, kis- és középvállalkozások, melyek legalább 5 főt foglalkoztatnak, és amelyek legalább egy teljes, lezárt üzleti évvel rendelkeznek,
 • 0% kamat
 • Az ország egész területéről igényelhető (Budapesti székhely esetén Budapesten kívül bejegyzett fióktelep/telephely szükséges)
 • Benyújtás ideje 2024.04.30-tól
 • A saját forrás minimálisan az elszámolható költségének 10%-25%!
  Legfontosabb feltételek:
 • Az igényelhető hitelösszeg nem haladhatja meg a hitelkérelem benyújtását megelőző lezárt pénzügyi év üzemi eredményének tizenötszörösét.
 • A GINOP Plusz 1. prioritás keretében már támogatásban részesült vállalkozás jelen Hitelprogram keretében nem részesülhet támogatásban kivéve, ha elutasító döntéssel rendelkezik vagy a támogatói döntés előtt visszalépett, melyet a Kölcsönkérelem benyújtásakor hitelt érdemlően igazolt.

Szeretnék pályázni! Hogyan tovább?
Amennyiben a lehetőség felkeltette a figyelmét, úgy kérem, keressen bennünket bizalommal. A megfelelő gép kiválasztása mellett cégünk szívesen ajánl pályázatíró partnert is a projekt gördülékeny lebonyolításához, a beadástól az elszámolásig.

A kiírás itt található meg: https://www.palyazat.gov.hu/programok/szechenyi-terv-plusz/ginop-plusz/ginop-plusz-143-24/dokumentumok

MFB Pont kereső: https://mfb.hu/mfb-pont/mfb-pont-kereso

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!

Kapcsolat: ertekesites@vendo.hu | +36 30 799 59 36