Pályázatok

Államilag támogatott pályázatok szerszámgégepekre

Tisztelt Partnerünk!

Amennyiben vállalkozása fejlesztéséhez az elkövetkező időszakban is szeretne pályázati forrásból segítséget kapni, érdemes már most megtenni a szükséges előkészületeket a pályázat legrövidebb határidőn belül történő beadása érdekében. Legyen egy lépéssel a versenytársai előtt!

PÁLYÁZATI LEHETŐSÉG

2024. március 12-én megjelent a GINOP Plusz-1.4.3-24 "KKV Technológia Plusz Hitelprogram" elnevezésű pályázat tervezete, melynek keretében a KKV-knak 0%-os hitel formájában lesz lehetőségük technológia fejlesztést végrehajtani. A pályázat benyújtására 2024. áprilisától lesz lehetősége a pályázóknak és gyors elbírálási folyamatot ígérnek a döntéshozók. A rendelkezésre álló keretösszeg 155,54 Mrd Ft..

  Legfontosabb információk a programot illetően:
 • A hitel fordítható gépbeszerzésre,
 • Igényelhető hitelösszeg nagysága 10 millió és 100 millió Forint között,
 • Kölcsönfelvevők köre: Mikro-, kis- és középvállalkozások, melyek legalább 5 főt foglalkoztatnak, és amelyek legalább egy teljes, lezárt üzleti évvel rendelkeznek,
 • 0% kamat
 • Az ország egész területéről igényelhető (Budapesti székhely esetén Budapesten kívül bejegyzett fióktelep/telephely szükséges)
 • Benyújtás ideje várhatóan 2024. áprilistól,
 • saját forrás minimálisan az elszámolható költségének 10%-25%!

Szeretnék pályázni! Hogyan tovább?
Amennyiben a lehetőség felkeltette a figyelmét, úgy kérem, keressen Bennünket bizalommal. A megfelelő gép kiválasztása mellett cégünk szívesen ajánl pályázatíró partnert is a projekt gördülékeny lebonyolításához, a beadástól az elszámolásig.

Az pályázati előminősítéshez kérjük töltse ki az alábbi űrlapot:
https://forms.office.com/e/j9B6VMfCsw?origin=lprLink

  Legfontosabb feltételek:
 • Az igényelhető hitelösszeg nem haladhatja meg a hitelkérelem benyújtását megelőző lezárt pénzügyi év üzemi eredményének tizenötszörösét.
 • A GINOP Plusz 1. prioritás keretében már támogatásban részesült vállalkozás jelen Hitelprogram keretében nem részesülhet támogatásban kivéve, ha elutasító döntéssel rendelkezik vagy a támogatói döntés előtt visszalépett, melyet a Kölcsönkérelem benyújtásakor hitelt érdemlően igazolt.
 • Jelen Hitelprogram keretében elektromos járműre vonatkozóan nem részesülhet támogatásban azon kölcsönigénylő, amely az „RRF-10.10.-1-24 Közúti elektromos jármű beszerzés támogatása vállalkozásoknak” című Felhívás keretében támogatást igényelt, kivéve, ha elutasító döntéssel rendelkezik vagy a támogatói döntés előtt visszalépett, melyet a Kölcsönkérelem benyújtásakor hitelt érdemlően igazolt.

A kiírás itt található meg: https://archive.palyazat.gov.hu/node/77620

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!

Kapcsolat: ertekesites@vendo.hu | +36 30 799 59 36